Individuele lessen

Individuele lessen

Gabor Nemeth


gitaar, notenleer


Gabor is onze nieuwe gitaarleerkracht en is, zoals de vorige leerkracht Janos, ook afkomstig uit Hongarije. Hij geeft, volgens de wensen van de leerling, les in jazz, klassiek, pop en rock, Van beginners tot gevorderden met gebruik van het traditionele notenbeeld of gitaartabulatuur.

T: +32 470 61 80 13

E: Gabor Nemeth


Johan Delaere


piano, keyboard, notenleer


Johan behaalde aan het Gentse Muziekconcervatorium een zeven-tal eerste prijzen, o.m. voor contra-punt, fuga en koordirectie. Hij gaf les aan de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord te Izegem (thans Art'Iz). Jarenlang was hij ook docent aan het conservatorium van Gent (thans Hogeschool Gent, departe-ment muziek en dramatische kunst). Als muziekpedagoog schreef hij enkele handboeken voor de cursus 'Algemene Muzikale Vorming'. In 2002 kreeg hij de cultuurtrofee van de gemeente Lendelede.

Johan is nog steeds actief als koordirigent, arrangeur, leraar en auteur van heemkundige artikels.T: +32 51 33 55 04

E:  Johan Delaere


Ulrik Muller


accordeon, piano, orgel, notenleer


Ulrik is een muzikale duizendpoot. Ulrik is bij Pro Musica gestart via zijn zoon Erwin, onze toenmalige pedagogisch verantwoordelijke, als leerkracht accordeon. Nadien kwam daar piano bij en na de verhuis naar het voormalige patersklooster kan Ulrik aan de geïnteresseerden ook orgellessen geven. Naast accordeon, orgel en piano is Ulrik ook volop bezig met beiaard, begeleidingspraktijk en compositie
T: 0479 02 68 77

E: Ulrik Muller

Sophie Seyns


dwarsfluit, zang, notenleer


Sophie heeft muziekschool gelopen in het JMA Wielsbeke. Dwarsfluit speelt Sophie al sinds 1998. In 1999 is zij in het orkest van het JMA gegaan en in 2001 in de harmonie van Oostrozebeke. Na haar secundaire opleiding heeft ze gestudeerd als leerkracht lager onderwijs en kleuteronderwijs. Tijdens een interim is ze nog eventjes muziekleerkracht geweest in Spermalie Brugge. Sinds 2019 is Sophie werkzaam bij Pro Musica. Naast de kleuterklas geeft ze ook dwarsfluit- en zanglessen.


T: 0479 05 36 19

E: Sophie Seyns


Werner Mareels


blokfluit


Werner heeft zijn eerste stappen in de muziekwereld gezet in het JMA Waelrant te Borgerhout. Blokfluit speelt Werner al sinds 1970. Nadien is hij ook begonnen met het bespelen van historische dubbelrietinstrumenten (cornemuze, dulcianen, kromhoorns, ruispijp, schalmei), waarvoor hij momenteel terug les volgt bij Aline Hopchet in het Franstalig onderwijs te Woluwe-Saint-Lambert. Naast lessen blokfluit (Ruth Van Killeghem) en barokhobo (Ilse Barbaix) doet hij ook een interim als blokfluitleerkracht in de ArtA'A muziekacademlie te Aalter.T: 0496 86 09 49

E: Werner Mareels